Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Putrajaya ke Stulang Laut Ferry Terminal

Jadual Bas dan Harga Putrajaya ke Stulang Laut Ferry Terminal

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Southern Putra Liner 10:45 18:35 3 jam 50 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

A: Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

A: Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Putrajaya ke Stulang Laut Ferry Terminal di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Putrajaya hingga Stulang Laut Ferry Terminal adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Putrajaya ke Stulang Laut Ferry Terminal?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

A: Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Putrajaya ke Stulang Laut Ferry Terminal?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Putrajaya hingga Stulang Laut Ferry Terminal semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.


Bas Putrajaya ke Stulang Laut Ferry Terminal

Perjalanan dengan bas dari Putrajaya untuk Stulang Laut Ferry Terminal yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Putrajaya untuk Stulang Laut Ferry Terminal.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Southern Putra Liner

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Putrajaya ke Stulang Laut Ferry Terminal di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Putrajaya ke Stulang Laut Ferry Terminal secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/putrajaya-to-stulang-laut-ferry-terminal

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/putrajaya-a-stulang-laut-ferry-terminal

JAMINAN REDBUS

 • PROMOSI YANG MENARIK
  Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
 • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
  Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
 • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
  Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
 • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
  Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Putrajaya ke Stulang Laut Ferry Terminal di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


Tawaran Tiket Putrajaya ke Stulang Laut Ferry Terminal

redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Putrajaya ke Stulang Laut Ferry Terminal mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Putrajaya ke Stulang Laut Ferry Terminal dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: /offers Do you want to exit reschedule flow?

¡