Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Kota Tinggi ke Hentian Bas Ekspres Kemaman

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
5 jam 30 minit
Kota Tinggi
Hentian Bas Ekspres Kemaman
6
MYR 34.00

Jarak dengan Bas Kota Tinggi ke Hentian Bas Ekspres Kemaman

Bas Terawal
:
10:00
Bas Terakhir
:
22:30

Jadual Bas dan Harga Kota Tinggi ke Hentian Bas Ekspres Kemaman

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Ekspres Mutiara 10:00 22:30 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Adik Beradik 10:30 22:30 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Transnasional 11:00 11:00 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Kota Tinggi ke Hentian Bas Ekspres Kemaman?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Kota Tinggi hingga Hentian Bas Ekspres Kemaman semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Kota Tinggi ke Hentian Bas Ekspres Kemaman?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.


Bas Kota Tinggi ke Hentian Bas Ekspres Kemaman

Perjalanan dengan bas dari Kota Tinggi untuk Hentian Bas Ekspres Kemaman yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Kota Tinggi untuk Hentian Bas Ekspres Kemaman.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  Adik Beradik
 • operator-logo
  Transnasional

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kota Tinggi ke Hentian Bas Ekspres Kemaman di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Kota Tinggi ke Hentian Bas Ekspres Kemaman secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/kota-tinggi-to-hentian-bas-ekspres-kemaman

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/kota-tinggi-a-hentian-bas-ekspres-kemaman

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kota Tinggi ke Hentian Bas Ekspres Kemaman di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡