Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas K.Krai (DP) ke Putra jaya

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
5 jam 30 minit
K.Krai (DP)
Putra jaya
199
MYR 34.00

Jarak dengan Bas K.Krai (DP) ke Putra jaya

Bas Terawal
:
00:00
Bas Terakhir
:
23:45

Jadual Bas dan Harga K.Krai (DP) ke Putra jaya

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Lienadia Express 10:15 23:45 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Queen Express 10:30 23:30 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Mutiara 09:45 23:30 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Musafir 10:20 23:15 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
My Xpress 10:30 23:00 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari K.Krai (DP) ke Putra jaya?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket K.Krai (DP) ke Putra jaya?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas K.Krai (DP) hingga Putra jaya semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.


Bas K.Krai (DP) ke Putra jaya

Perjalanan dengan bas dari K.Krai (DP) untuk Putra jaya yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara K.Krai (DP) untuk Putra jaya.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Lienadia Express
 • operator-logo
  Queen Express
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  Ekspres Musafir
 • operator-logo
  My Xpress
 • operator-logo
  Sani Express
 • operator-logo
  Naza Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari K.Krai (DP) ke Putra jaya di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas K.Krai (DP) ke Putra jaya secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/k-krai-dp-to-putra-jaya

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/k-krai-dp-a-putra-jaya

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari K.Krai (DP) ke Putra jaya di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡