+ PULANG

Mega Star Transportation (Kejora Express) Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ke Kuantan

09-Jul-2020
UBAH
x

Mega Star Transportation (Kejora Express) Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ke Kuantan Perihal Bas

Q-1). Bilakah Mega Star Transportation (Kejora Express) bas pertama berlepas dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ?
A: Bas Mega Star Transportation (Kejora Express) pertama yang berlepas di 21:45 dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar).
Q-2). Bilakah bas terakhir Mega Star Transportation (Kejora Express) berlepas dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ?
A: Bas Mega Star Transportation (Kejora Express) terakhir berlepas pada 21:45 dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar).
Q-3). Berapakah tambang tiket Mega Star Transportation (Kejora Express) dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) to Kuantan ?
A: Tambang bas Mega Star Transportation (Kejora Express) bermula dari MYR 65.00.
Q-4). Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) dan Kuantan dengan Mega Star Transportation (Kejora Express) ?
A: Terdapat 1 bas yang dikendalikan dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ke Kuantan oleh Mega Star Transportation (Kejora Express).

Mega Star Transportation (Kejora Express) Bas dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ke Kuantan

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ke Kuantan, penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Mega Star Transportation (Kejora Express). Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Mega Star Transportation (Kejora Express) menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ke Kuantan. Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.