+ PULANG

Konsortium (Malaysia) Johor bahru ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

21-Jun-2021
UBAH
x

Konsortium (Malaysia) Johor bahru ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) Perihal Bas

Q: Bilakah Konsortium (Malaysia) bas pertama berlepas dari Johor bahru ?
A: Bas Konsortium (Malaysia) pertama yang berlepas di 19:00 dari Johor bahru.
Q: Bilakah bas terakhir Konsortium (Malaysia) berlepas dari Johor bahru ?
A: Bas Konsortium (Malaysia) terakhir berlepas pada 21:30 dari Johor bahru.
Q: Berapakah tambang tiket Konsortium (Malaysia) dari Johor bahru to Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ?
A: Tambang bas Konsortium (Malaysia) bermula dari MYR 77.20.
Q: Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Johor bahru dan Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) dengan Konsortium (Malaysia) ?
A: Terdapat 4 bas yang dikendalikan dari Johor bahru ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) oleh Konsortium (Malaysia).

Konsortium (Malaysia) Bas dari Johor bahru ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Johor bahru ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar), penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Konsortium (Malaysia). Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Konsortium (Malaysia) menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Johor bahru ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar). Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.

Konsortium (Malaysia) Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Johor bahru

Terdapat tempat menaiki bas yang mudah di Johor bahru di mana Konsortium (Malaysia) bas untuk mengambil penumpang. Setiap penumpangnya boleh memilih tempat untuk menaiki bas yang mudah di Johor bahru bergantung kepada pilihan perjalanan mereka. Tempat menaiki bas Konsortium (Malaysia) di Johor bahru adalah:

  • JB Larkin Bus Terminal
Lihat Lagi

Konsortium (Malaysia) Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

Bas Konsortium (Malaysia) berhenti di pelbagai tempat menurunkan penumpang di Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar), dan memberi banyak kemudahan yang mencukupi bagi penumpang untuk turun di lokasi pilihan mereka. Semak tempat penurunan penumpang untuk Konsortium (Malaysia) di:

  • Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)
View More