Bas Bagan serai

Cari Bagan serai Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
 • ZP NUR Express
 • KPB SG NIBONG
 • Seasons Express
 • KPB Ekspress
 • Yellow Star Express
 • Syawawa Enterprise
 • Joo Seng Travel

Laluan Bas Terunggul Dari Bagan serai

LaluanBas PertamaBas lepas
Bagan serai ke Bachok09:2009:20TEMPAH SEKARANG
Bagan serai ke Kampung raja09:2021:20TEMPAH SEKARANG
Bagan serai ke Jeli21:2021:20TEMPAH SEKARANG
Bagan serai ke Tanah Merah21:2021:20TEMPAH SEKARANG
Bagan serai ke Melor21:2021:20TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Bagan serai

LaluanBas PertamaBas lepas
Terminal 1 Seremban ke Bagan Serai00:0022:45TEMPAH SEKARANG
Seremban ke Bagan Serai00:0022:45TEMPAH SEKARANG
Johor bahru ke Bagan serai00:0000:01TEMPAH SEKARANG
Kuala Lumpur ke Bagan serai00:0022:30TEMPAH SEKARANG
Singapore ke Bagan serai20:3022:01TEMPAH SEKARANG

Bagan serai Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Bagan serai mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Bagan serai

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Bagan serai yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

 • Bagan Serai
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Bagan serai

Beberapa titik drop popular di Bagan serai diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Bagan serai adalah seperti berikut:

 • Bagan Serai
 • Bagan Serai Bus Terminal, Kampung Alor Senggut, 34300 Bagan Serai, Perak, Malaysia
 • Bagan Serai,Perak
 • Hentian Raya Bagan Serai
 • Hentian raya bagan serai
Lihat Lagi

Tawaran pada Tiket Bas Bagan serai

Perjalanan ke dan dari Bagan serai dengan bas sekarang lebih berpatutan berbanding sebelumnya. Pelanggan boleh menikmati potongan harga sehingga 20% untuk tiket bas Bagan serai. Pilihlah dari banyak senarai bas yang tersedia ke dan dari Singapura dan dapatkan potongan hingga 20% untuk tempahan online tiket bas! Bagan serai bas boleh didapati dengan harga yang paling berpatutan dalam beberapa klik di redBus .

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Bagan serai Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Bagan serai boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Bagan serai dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Bagan serai?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.
Q: Adakah terdapat diskaun untuk tiket bas Bagan serai?
A: Ya. Semasa menempah tiket bas Bagan serai, penumpang boleh mendapat potongan hingga 20% untuk tiket bas mereka. Ini juga merupakan tawaran terbaik untuk mendapatkan tiket bas Bagan serai.