Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Jelawang


Perkhidmatan Bas TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Jelawang

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
6 jam 30 minit
TBS (Terminal Bersepadu Selatan)
Jelawang
1
MYR 34.00

Jarak dengan Bas TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Jelawang

Bas Terawal
:
22:00
Bas Terakhir
:
22:00

Jadual Bas dan Harga TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Jelawang

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Ekspres Musafir 22:00 22:00 6 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Jelawang?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Jelawang di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas TBS (Terminal Bersepadu Selatan) hingga Jelawang adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Jelawang?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas TBS (Terminal Bersepadu Selatan) hingga Jelawang semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

A: Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

A: Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.


Bas TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Jelawang

Perjalanan dengan bas dari TBS (Terminal Bersepadu Selatan) untuk Jelawang yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara TBS (Terminal Bersepadu Selatan) untuk Jelawang.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Ekspres Musafir

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Jelawang di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Jelawang secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/tbs-terminal-bersepadu-selatan-to-jelawang

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/tbs-terminal-bersepadu-selatan-a-jelawang

JAMINAN REDBUS

 • PROMOSI YANG MENARIK
  Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
 • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
  Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
 • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
  Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
 • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
  Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Jelawang di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


Tawaran Tiket TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Jelawang

redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Jelawang mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Jelawang dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: /offers Do you want to exit reschedule flow?

¡