Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Singapore ke Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala)


Perkhidmatan Bas Singapore ke Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala)

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
7 hours 20 mins
Singapore
Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala)
1
MYR 155.55

Jarak dengan Bas Singapore ke Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala)

Bas Terawal
:
21:59
Bas Terakhir
:
21:59
Jarak
:
680 km

Jadual Bas dan Harga Singapore ke Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala)

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Lapan Lapan Travel 21:59 21:59 8 jam 6 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Singapore ke Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala) di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Singapore hingga Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala) adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Singapore ke Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala)?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya menaiki bas untuk membuat perjalanan antara Malaysia dan Singapura?

A: Ya, bermula dari 1 April 2022, anda boleh menaiki bas untuk membuat perjalanan antara Malaysia dan Singapura kerana sempadan antara kedua-dua negara ini telah dibuka semula. Pastikan anda mematuhi semua garis panduan yang telah dikeluarkan oleh kerajaan kedua-dua negara untuk menikmati perjalanan yang lancar.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

A: Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

A: Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.


Bas Singapore ke Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala)

Perjalanan dengan bas dari Singapore untuk Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala) yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Singapore untuk Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala).

Selepas 2 tahun sekatan pergerakan susulan penularan COVID-19, akhirnya perjalanan antara Malaysia dan Singapura telah dibenarkan semua pada 1 April 2022. Kini, semua orang boleh menggunakan jalan darat untuk membuat perjalanan antar kedua-dua negara ini. Sama ada perjalanan anda adalah untuk tujuan bekerja, melancong, atau sebagainya, anda hanya perlu mematuhi garis panduan yang telah dikeluarkan oleh kedua-dua negara untuk memastikan anda boleh menikmati perjalanan yang lancar. Klik pautan ini untuk ketahui lanjut.


PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Lapan Lapan Travel

JAMINAN REDBUS

 • PROMOSI YANG MENARIK
  Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
 • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
  Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
 • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
  Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
 • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
  Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

LAIN TEMPAT PELEPASAN & PENURUNAN PENUMPANG DALAM

Singapore

 • Park Royal Hotel (Kitchener)

Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala)

 • Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala)

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Singapore ke Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala) di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


Tawaran Tiket Singapore ke Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala)

redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Singapore ke Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala) mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Singapore ke Kb Ayer Kala (Kampung baru ayer kala) dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers Do you want to exit reschedule flow?

¡