Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Shah Alam ke Depo Mutiara

Jadual Bas dan Harga Shah Alam ke Depo Mutiara

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Ekspres Mutiara 08:30 21:15 -9 jam -6 minit
HARGA PANDANGAN
Ekspres Musafir 08:35 20:35 -9 jam -6 minit
HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Shah Alam ke Depo Mutiara di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Shah Alam hingga Depo Mutiara adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Shah Alam ke Depo Mutiara?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Shah Alam ke Depo Mutiara?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Shah Alam hingga Depo Mutiara semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.


Bas Shah Alam ke Depo Mutiara

Bas dari Shah Alam ke Depo Mutiara Menjelajahi perjalanan yang selesa dengan bas yang memenuhi keperluan anda, sama ada untuk perjalanan mewah, perkhidmatan ekspress, atau pilihan bajet. Rasai keselesaan memesan bas dari Shah Alam ke Depo Mutiara secara atas talian di redBus, menjimatkan masa dan usaha anda. Temui kemudahan tempahan tiket bas online atas, harga tiket yang berdaya saing, dan jadual yang fleksibel, semuanya dalam satu tempat.

Bas menyediakan cara pengangkutan yang mudah, menawarkan fleksibiliti dan kemudahan capaian. Perjalanan dengan selesa dengan ruang kaki yang luas, tempat duduk boleh berehat, dan bas berhawa dingin, memastikan perjalanan yang santai dari Shah Alam ke Depo Mutiara. Anda boleh semak kemudahan-kemudahan tersebut apabila membeli tiket bas di platform redBus. Selain itu, gunakan pelbagai penapis dan pilih dari pelbagai pengendali bas. Jadikan hati anda tenang, kerana pengendali bas rakan kongsi kami mengutamakan keselamatan dan mematuhi semua protokol yang diperlukan, memastikan anda berperjalanan dengan aman dan selamat.


Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Jangan risau, jika anda tidak berada di Malaysia ketika ini. Tempahan tiket bas dalam talian dari Shah Alam ke Depo Mutiara untuk para pelancong Antarabangsa amat mudah dengan redBus. Segeralah ke pautan berikut dan mula tempah tiket anda -https://www.redbus.com/bus-ticket/shah-alam-to-depo-mutiara

Yang lebih menarik, para pelancong yang bertutur dalam Bahasa Sepanyol boleh membuat tempahan Shah Alam ke Depo Mutiara Autobús, menyemak harga dan jadual tiket Shah Alam ke Depo Mutiara Autobús dengan mengklik pautan ini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/shah-alam-a-depo-mutiara

Imej Pengendali Bas Terunggul


  Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

  Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Shah Alam ke Depo Mutiara di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.  Do you want to exit reschedule flow?

  ¡