Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Kuala Kangsar Bus Terminal ke Kok Lanas


Perkhidmatan Bas Kuala Kangsar Bus Terminal ke Kok Lanas

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
4 jam 45 minit
Kuala Kangsar Bus Terminal
Kok Lanas
2
MYR 38.50

Jarak dengan Bas Kuala Kangsar Bus Terminal ke Kok Lanas

Bas Terawal
:
22:45
Bas Terakhir
:
22:45

Jadual Bas dan Harga Kuala Kangsar Bus Terminal ke Kok Lanas

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Perdana Express 22:45 22:45 4 jam 45 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Kuala Kangsar Bus Terminal ke Kok Lanas?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Kuala Kangsar Bus Terminal hingga Kok Lanas semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Kuala Kangsar Bus Terminal ke Kok Lanas di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Kuala Kangsar Bus Terminal hingga Kok Lanas adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

A: Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Kuala Kangsar Bus Terminal ke Kok Lanas?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

A: Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.


Bas Kuala Kangsar Bus Terminal ke Kok Lanas

Perjalanan dengan bas dari Kuala Kangsar Bus Terminal untuk Kok Lanas yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Kuala Kangsar Bus Terminal untuk Kok Lanas.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Perdana Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuala Kangsar Bus Terminal ke Kok Lanas di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Kuala Kangsar Bus Terminal ke Kok Lanas secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/kuala-kangsar-bus-terminal-to-kok-lanas

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/kuala-kangsar-bus-terminal-a-kok-lanas

Imej Pengendali Bas Terunggul


  JAMINAN REDBUS

  • PROMOSI YANG MENARIK
   Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
  • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
   Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
  • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
   Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
  • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
   Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

  Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

  Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuala Kangsar Bus Terminal ke Kok Lanas di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


  Tawaran Tiket Kuala Kangsar Bus Terminal ke Kok Lanas

  redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Kuala Kangsar Bus Terminal ke Kok Lanas mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Kuala Kangsar Bus Terminal ke Kok Lanas dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

  Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: /offers   Do you want to exit reschedule flow?

  ¡