+ PULANG

TransMalaya Ekspres Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Terminal Kuantan Sentral

02-Mar-2021
UBAH
x

TransMalaya Ekspres Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Terminal Kuantan Sentral Perihal Bas

Q: Bilakah TransMalaya Ekspres bas pertama berlepas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ?
A: Bas TransMalaya Ekspres pertama yang berlepas di 08:15 dari Unisza(universiti sultan zainal abidin).
Q: Bilakah bas terakhir TransMalaya Ekspres berlepas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ?
A: Bas TransMalaya Ekspres terakhir berlepas pada 08:15 dari Unisza(universiti sultan zainal abidin).
Q: Berapakah tambang tiket TransMalaya Ekspres dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) to Terminal Kuantan Sentral ?
A: Tambang bas TransMalaya Ekspres bermula dari MYR 22.60.
Q: Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Unisza(universiti sultan zainal abidin) dan Terminal Kuantan Sentral dengan TransMalaya Ekspres ?
A: Terdapat 1 bas yang dikendalikan dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Terminal Kuantan Sentral oleh TransMalaya Ekspres.

TransMalaya Ekspres Bas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Terminal Kuantan Sentral

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Terminal Kuantan Sentral, penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh TransMalaya Ekspres. Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. TransMalaya Ekspres menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Terminal Kuantan Sentral. Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.

TransMalaya Ekspres Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Unisza(universiti sultan zainal abidin)

Terdapat tempat menaiki bas yang mudah di Unisza(universiti sultan zainal abidin) di mana TransMalaya Ekspres bas untuk mengambil penumpang. Setiap penumpangnya boleh memilih tempat untuk menaiki bas yang mudah di Unisza(universiti sultan zainal abidin) bergantung kepada pilihan perjalanan mereka. Tempat menaiki bas TransMalaya Ekspres di Unisza(universiti sultan zainal abidin) adalah:

  • Unisza
Lihat Lagi

TransMalaya Ekspres Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Terminal Kuantan Sentral

Bas TransMalaya Ekspres berhenti di pelbagai tempat menurunkan penumpang di Terminal Kuantan Sentral, dan memberi banyak kemudahan yang mencukupi bagi penumpang untuk turun di lokasi pilihan mereka. Semak tempat penurunan penumpang untuk TransMalaya Ekspres di:

  • Terminal Kuantan Sentral
View More