• Daftar Masuk/Daftar

Feri Dari Pelabuhan Pasir Gudang ke Batam


Perkhidmatan Feri Pelabuhan Pasir Gudang ke Batam

Feri berlepas dari : Pelabuhan Pasir Gudang
Feri tiba di : Batam
Perkhidmatan Feri Harian : 16
Tiket Feri Paling Murah : MYR 72.5

Jarak dengan Feri Pelabuhan Pasir Gudang ke Batam

Feri Terawal
:
12:30 AM
Feri Terakhir
:
05:30 PM

JAMINAN REDBUS

 • PROMOSI YANG MENARIK
  Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
 • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
  Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
 • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
  Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah
PENGENDALI FERI TERBAIK
 • operator-logo
  Pasir Gudang Passenger Ferry

Jadual Ferry dan Harga Pelabuhan Pasir Gudang ke Batam

Pengendali Feri Feri Pertama Feri Terakhir Tempoh  
Pasir Gudang Passenger Ferry 12:30 17:30 1 jam 40 minit
HARGA PANDANGAN

Keperluan Dokumen Perjalanan

Pengembara antarabangsa perlu membawa pasport dengan sekurang-kurangnya 6 bulan sah laku dan tiket pergi balik atau Sehala untuk meneruskan perjalanan ke negara lain.


Feri Pelabuhan Pasir Gudang ke Batam

redBus mengurus semua keperluan tempahan feri anda Pelabuhan Pasir Gudang hingga Batam dengan portal tempahan feri dalam taliannya yang menampilkan pengendali feri terbaik di Singapura. Yang perlu anda lakukan hanyalah log masuk ke redBus.sg dan cari feri Pelabuhan Pasir Gudang ke Batam. redBus menawarkan pelbagai pilihan pengendali feri, laluan feri, dan kemudahan membuat tempahan feri secara dalam talian. Cari feri antara Pelabuhan Pasir Gudang dan Batam dan tempah satu mengikut jadual feri yang sesuai. Anda boleh membandingkan harga tiket feri Batam dan menempah feri yang berpatutan serta-merta melalui kami. Setelah memilih feri dan tempat duduk, anda akan diarahkan ke gateway pembayaran dan tidak lama lagi tiket feri Pelabuhan Pasir Gudang ke Batam anda akan dihasilkan.


Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket feri dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah feri pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket feri anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimana cara untuk saya menempah feri dari Pelabuhan Pasir Gudang ke Batam?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali feri pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali feri di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).Do you want to exit reschedule flow?

¡