Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Machang ke Putrajaya


Perkhidmatan Bas Machang ke Putrajaya

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
6 jam 0 minit
Machang
Putrajaya
208
MYR 34.00

Jarak dengan Bas Machang ke Putrajaya

Bas Terawal
:
09:15 AM
Bas Terakhir
:
11:15 PM

Bas Machang ke Putrajaya

Bas dari Machang ke Putrajaya Menjelajahi perjalanan yang selesa dengan bas yang memenuhi keperluan anda, sama ada untuk perjalanan mewah, perkhidmatan ekspress, atau pilihan bajet. Rasai keselesaan memesan bas dari Machang ke Putrajaya secara atas talian di redBus, menjimatkan masa dan usaha anda. Temui kemudahan tempahan tiket bas online atas, harga tiket yang berdaya saing, dan jadual yang fleksibel, semuanya dalam satu tempat.Bas menyediakan cara pengangkutan yang mudah, menawarkan fleksibiliti dan kemudahan capaian. Perjalanan dengan selesa dengan ruang kaki yang luas, tempat duduk boleh berehat, dan bas berhawa dingin, memastikan perjalanan yang santai dari Machang ke Putrajaya. Anda boleh semak kemudahan-kemudahan tersebut apabila membeli tiket bas di platform redBus. Selain itu, gunakan pelbagai penapis dan pilih dari pelbagai pengendali bas. Jadikan hati anda tenang, kerana pengendali bas rakan kongsi kami mengutamakan keselamatan dan mematuhi semua protokol yang diperlukan, memastikan anda berperjalanan dengan aman dan selamat.

Imej Pengendali Bas Terunggul


  Jimat Sehingga 60% untuk Tempahan Online Tiket Bas Hari Raya 2024

  Bulan Ramadhan sudah tiba! Sudah tiba masanya untuk melawat rakan dan keluarga untuk menyambut musim perayaan Hari Raya bersama-sama! Jika anda merancang perjalanan anda ke Malaysia dan Singapura, tempah tiket anda lebih awal.

  Elakkan beratur panjang di terminal bas dan tempah tiket bas dalam talian dari Machang ke Putrajaya. Nikmati penjimatan sehingga 60% untuk tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia menggunakan kod promo HEBOHRAYA*. Tawaran tempoh masa terhad ini berlangsung sehingga 14 April 2024. Cepat dan tempah sekarang.

  Ketahui lebih lanjut tentang - redBus tawaran yang menarik

  *Syarat & Syarat dikenakan!

  Tempah Tiket Bas Dari Machang ke Putrajaya Secara Online - Buka Jimatan Tambahan dengan redDeals di redBus

  Tempah bas dari Machang ke Putrajaya dengan redBus, Malaysia, dan rebut redDeals eksklusif. Pilih dari 97 tawaran pada 50 pengendali bas dan nikmati diskaun sehingga 25% pada perjalanan bas anda!

  Nikmati Kemudahan Tempahan Bas dari Machang ke Putrajaya!

  Rasai kemudahan menempah bas online apabila anda memilih redBus untuk perjalanan anda dari Machang ke Putrajaya. Bas ke Putrajaya direka dengan keselesaan anda sebagai keutamaan. Nikmati ruang kaki yang luas, kerusi yang boleh dilenturkan, dan bas yang dilengkapi penghawa dingin, menjadikan perjalanan anda satu pengalaman yang menenangkan.

  Soalan Lazim

  Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

  Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

  Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Machang ke Putrajaya?

  Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

  Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

  Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

  Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

  Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

  Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

  Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

  Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Machang ke Putrajaya?

  Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Machang hingga Putrajaya semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

  Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Machang ke Putrajaya di platform redBus?

  Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Machang hingga Putrajaya adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.  Do you want to exit reschedule flow?

  ¡