Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Jerteh (Jertih) ke Stesen Bas Tanah Merah


Perkhidmatan Bas Jerteh (Jertih) ke Stesen Bas Tanah Merah

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
6 jam 15 minit
Jerteh (Jertih)
Stesen Bas Tanah Merah
5
MYR 60.00

Jarak dengan Bas Jerteh (Jertih) ke Stesen Bas Tanah Merah

Bas Terawal
:
18:30
Bas Terakhir
:
23:20

Jadual Bas dan Harga Jerteh (Jertih) ke Stesen Bas Tanah Merah

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Prisma Express 18:30 18:30 7 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Adik Beradik 23:20 23:20 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Jerteh (Jertih) ke Stesen Bas Tanah Merah?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

A: Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

A: Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Jerteh (Jertih) ke Stesen Bas Tanah Merah?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Jerteh (Jertih) hingga Stesen Bas Tanah Merah semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Jerteh (Jertih) ke Stesen Bas Tanah Merah di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Jerteh (Jertih) hingga Stesen Bas Tanah Merah adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.


Bas Jerteh (Jertih) ke Stesen Bas Tanah Merah

Perjalanan dengan bas dari Jerteh (Jertih) untuk Stesen Bas Tanah Merah yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Jerteh (Jertih) untuk Stesen Bas Tanah Merah.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Prisma Express
 • Adik Beradik

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Jerteh (Jertih) ke Stesen Bas Tanah Merah di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Jerteh (Jertih) ke Stesen Bas Tanah Merah secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/jerteh-jertih-to-stesen-bas-tanah-merah

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/jerteh-jertih-a-stesen-bas-tanah-merah

JAMINAN REDBUS

 • PROMOSI YANG MENARIK
  Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
 • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
  Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
 • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
  Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
 • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
  Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Jerteh (Jertih) ke Stesen Bas Tanah Merah di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


Tawaran Tiket Jerteh (Jertih) ke Stesen Bas Tanah Merah

redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Jerteh (Jertih) ke Stesen Bas Tanah Merah mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Jerteh (Jertih) ke Stesen Bas Tanah Merah dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: /offers Do you want to exit reschedule flow?

¡