+ PULANG

S&S International Express Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ke Tbs (terminal bersepadu selatan)

28-May-2020
UBAH
Kami menunjukkan kepada anda bas untuk 28-May-2020
Untuk menukar tarikh klik pada panel tarikh di atas
Got it
x

S&S International Express Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ke Tbs (terminal bersepadu selatan) Perihal Bas

Q-1). Bilakah S&S International Express bas pertama berlepas dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ?
A: Bas S&S International Express pertama yang berlepas di 20:00 dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar).
Q-2). Bilakah bas terakhir S&S International Express berlepas dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ?
A: Bas S&S International Express terakhir berlepas pada 22:15 dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar).
Q-3). Berapakah tambang tiket S&S International Express dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) to Tbs (terminal bersepadu selatan) ?
A: Tambang bas S&S International Express bermula dari MYR 43.20.
Q-4). Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) dan Tbs (terminal bersepadu selatan) dengan S&S International Express ?
A: Terdapat 2 bas yang dikendalikan dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ke Tbs (terminal bersepadu selatan) oleh S&S International Express.

S&S International Express Bas dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ke Tbs (terminal bersepadu selatan)

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ke Tbs (terminal bersepadu selatan), penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh S&S International Express. Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. S&S International Express menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ke Tbs (terminal bersepadu selatan). Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.