+ PULANG

City Express Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

10-May-2021
UBAH
x

City Express Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) Perihal Bas

Q: Bilakah City Express bas pertama berlepas dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ?
A: Bas City Express pertama yang berlepas di 09:00 dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal).
Q: Bilakah bas terakhir City Express berlepas dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ?
A: Bas City Express terakhir berlepas pada 22:15 dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal).
Q: Berapakah tambang tiket City Express dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) to Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ?
A: Tambang bas City Express bermula dari MYR 50.00.
Q: Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) dan Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) dengan City Express ?
A: Terdapat 2 bas yang dikendalikan dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) oleh City Express.

City Express Bas dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar), penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh City Express. Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. City Express menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar). Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.