Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Jadual Bas dan Harga Ketereh ke Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal)

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Sani Express 09:30 22:30 8 jam 46 minit HARGA PANDANGAN
Sani United 09:30 22:30 8 jam 46 minit HARGA PANDANGAN
Perdana Express 09:45 22:15 0 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Transnasional (SKMK) 09:45 21:45 0 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Musafir 09:35 09:35 0 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Ketereh ke Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Ketereh hingga Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Ketereh ke Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal)?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Ketereh hingga Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Ketereh ke Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal)?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.


Bas Ketereh ke Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal)

Perjalanan dengan bas dari Ketereh untuk Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Ketereh untuk Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal).PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Sani Express
 • operator-logo
  Sani United
 • operator-logo
  Perdana Express
 • operator-logo
  Transnasional (SKMK)
 • operator-logo
  Ekspres Musafir

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Ketereh ke Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Ketereh ke Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/ketereh-to-terminal-klang-sentral-klang-bus-terminal

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/ketereh-a-terminal-klang-sentral-klang-bus-terminal

Imej Pengendali Bas Terunggul


  Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

  Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Ketereh ke Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.  Do you want to exit reschedule flow?

  ¡