+ PULANG

Tasek Kenyir Express Jerteh (jertih) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

16-Jun-2021
UBAH
x

Tasek Kenyir Express Jerteh (jertih) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) Perihal Bas

Q: Bilakah Tasek Kenyir Express bas pertama berlepas dari Jerteh (jertih) ?
A: Bas Tasek Kenyir Express pertama yang berlepas di 23:15 dari Jerteh (jertih).
Q: Bilakah bas terakhir Tasek Kenyir Express berlepas dari Jerteh (jertih) ?
A: Bas Tasek Kenyir Express terakhir berlepas pada 23:15 dari Jerteh (jertih).
Q: Berapakah tambang tiket Tasek Kenyir Express dari Jerteh (jertih) to Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ?
A: Tambang bas Tasek Kenyir Express bermula dari MYR 46.50.
Q: Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Jerteh (jertih) dan Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) dengan Tasek Kenyir Express ?
A: Terdapat 1 bas yang dikendalikan dari Jerteh (jertih) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) oleh Tasek Kenyir Express.

Tasek Kenyir Express Bas dari Jerteh (jertih) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Jerteh (jertih) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar), penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Tasek Kenyir Express. Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Tasek Kenyir Express menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Jerteh (jertih) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar). Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.

Tasek Kenyir Express Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Jerteh (jertih)

Terdapat tempat menaiki bas yang mudah di Jerteh (jertih) di mana Tasek Kenyir Express bas untuk mengambil penumpang. Setiap penumpangnya boleh memilih tempat untuk menaiki bas yang mudah di Jerteh (jertih) bergantung kepada pilihan perjalanan mereka. Tempat menaiki bas Tasek Kenyir Express di Jerteh (jertih) adalah:

  • Perhentian Bas Jerteh
Lihat Lagi

Tasek Kenyir Express Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

Bas Tasek Kenyir Express berhenti di pelbagai tempat menurunkan penumpang di Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar), dan memberi banyak kemudahan yang mencukupi bagi penumpang untuk turun di lokasi pilihan mereka. Semak tempat penurunan penumpang untuk Tasek Kenyir Express di:

  • Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)
View More