+ PULANG

Suasana Express Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

06-Jul-2020
UBAH
x

Suasana Express Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) Perihal Bas

Q-1). Bilakah Suasana Express bas pertama berlepas dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ?
A: Bas Suasana Express pertama yang berlepas di 08:15 dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal).
Q-2). Bilakah bas terakhir Suasana Express berlepas dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ?
A: Bas Suasana Express terakhir berlepas pada 21:00 dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal).
Q-3). Berapakah tambang tiket Suasana Express dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) to Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ?
A: Tambang bas Suasana Express bermula dari MYR 50.00.
Q-4). Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) dan Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) dengan Suasana Express ?
A: Terdapat 2 bas yang dikendalikan dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) oleh Suasana Express.

Suasana Express Bas dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar), penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Suasana Express. Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Suasana Express menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar). Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.