+ PULANG

Quickliner Express Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani

26-May-2020
UBAH
Kami menunjukkan kepada anda bas untuk 26-May-2020
Untuk menukar tarikh klik pada panel tarikh di atas
Got it
x

Quickliner Express Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani Perihal Bas

Q-1). Bilakah Quickliner Express bas pertama berlepas dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ?
A: Bas Quickliner Express pertama yang berlepas di 09:30 dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal).
Q-2). Bilakah bas terakhir Quickliner Express berlepas dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ?
A: Bas Quickliner Express terakhir berlepas pada 22:00 dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal).
Q-3). Berapakah tambang tiket Quickliner Express dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) to Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ?
A: Tambang bas Quickliner Express bermula dari MYR 48.00.
Q-4). Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) dan Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani dengan Quickliner Express ?
A: Terdapat 4 bas yang dikendalikan dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani oleh Quickliner Express.

Quickliner Express Bas dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani, penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Quickliner Express. Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Quickliner Express menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani. Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.