+ PULANG

Prisma Express Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Stesen Bas Tanah Merah, Jitra

19-Jun-2021
UBAH
x

Prisma Express Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Stesen Bas Tanah Merah, Jitra Perihal Bas

Q: Bilakah Prisma Express bas pertama berlepas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ?
A: Bas Prisma Express pertama yang berlepas di 22:15 dari Unisza(universiti sultan zainal abidin).
Q: Bilakah bas terakhir Prisma Express berlepas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ?
A: Bas Prisma Express terakhir berlepas pada 22:15 dari Unisza(universiti sultan zainal abidin).
Q: Berapakah tambang tiket Prisma Express dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) to Stesen Bas Tanah Merah, Jitra ?
A: Tambang bas Prisma Express bermula dari MYR 60.00.
Q: Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Unisza(universiti sultan zainal abidin) dan Stesen Bas Tanah Merah, Jitra dengan Prisma Express ?
A: Terdapat 1 bas yang dikendalikan dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Stesen Bas Tanah Merah, Jitra oleh Prisma Express.

Prisma Express Bas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Stesen Bas Tanah Merah, Jitra

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Stesen Bas Tanah Merah, Jitra, penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Prisma Express. Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Prisma Express menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Stesen Bas Tanah Merah, Jitra. Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.

Prisma Express Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Unisza(universiti sultan zainal abidin)

Terdapat tempat menaiki bas yang mudah di Unisza(universiti sultan zainal abidin) di mana Prisma Express bas untuk mengambil penumpang. Setiap penumpangnya boleh memilih tempat untuk menaiki bas yang mudah di Unisza(universiti sultan zainal abidin) bergantung kepada pilihan perjalanan mereka. Tempat menaiki bas Prisma Express di Unisza(universiti sultan zainal abidin) adalah:

  • Unisza(universiti sultan zainal abidin)
Lihat Lagi

Prisma Express Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Stesen Bas Tanah Merah, Jitra

Bas Prisma Express berhenti di pelbagai tempat menurunkan penumpang di Stesen Bas Tanah Merah, Jitra, dan memberi banyak kemudahan yang mencukupi bagi penumpang untuk turun di lokasi pilihan mereka. Semak tempat penurunan penumpang untuk Prisma Express di:

  • Stesen Bas Tanah Merah, Jitra
View More