+ PULANG

Jasa Pelangi Ekspres Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

15-Dec-2019
UBAH
Kami menunjukkan kepada anda bas untuk 15-Dec-2019
Untuk menukar tarikh klik pada panel tarikh di atas
Got it
x

Jasa Pelangi Ekspres Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) Perihal Bas

Q-1). Bilakah Jasa Pelangi Ekspres bas pertama berlepas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ?
A: Bas Jasa Pelangi Ekspres pertama yang berlepas di 21:30 dari Unisza(universiti sultan zainal abidin).
Q-2). Bilakah bas terakhir Jasa Pelangi Ekspres berlepas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ?
A: Bas Jasa Pelangi Ekspres terakhir berlepas pada 21:30 dari Unisza(universiti sultan zainal abidin).
Q-3). Berapakah tambang tiket Jasa Pelangi Ekspres dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) to Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ?
A: Tambang bas Jasa Pelangi Ekspres bermula dari MYR 60.00.
Q-4). Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Unisza(universiti sultan zainal abidin) dan Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) dengan Jasa Pelangi Ekspres ?
A: Terdapat 1 bas yang dikendalikan dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) oleh Jasa Pelangi Ekspres.

Jasa Pelangi Ekspres Bas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar), penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Jasa Pelangi Ekspres. Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Jasa Pelangi Ekspres menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar). Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.

Jasa Pelangi Ekspres Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Unisza(universiti sultan zainal abidin)

Terdapat tempat menaiki bas yang mudah di Unisza(universiti sultan zainal abidin) di mana Jasa Pelangi Ekspres bas untuk mengambil penumpang. Setiap penumpangnya boleh memilih tempat untuk menaiki bas yang mudah di Unisza(universiti sultan zainal abidin) bergantung kepada pilihan perjalanan mereka. Tempat menaiki bas Jasa Pelangi Ekspres di Unisza(universiti sultan zainal abidin) adalah:

  • Unisza(universiti sultan zainal abidin)
Lihat Lagi

Jasa Pelangi Ekspres Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

Bas Jasa Pelangi Ekspres berhenti di pelbagai tempat menurunkan penumpang di Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar), dan memberi banyak kemudahan yang mencukupi bagi penumpang untuk turun di lokasi pilihan mereka. Semak tempat penurunan penumpang untuk Jasa Pelangi Ekspres di:

  • Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)
View More