Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Hentian Gua Musang ke Alor Gajah Sentral


Perkhidmatan Bas Hentian Gua Musang ke Alor Gajah Sentral

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
Hentian Gua Musang
Alor Gajah Sentral
4
MYR 56.90

Jarak dengan Bas Hentian Gua Musang ke Alor Gajah Sentral

Bas Terawal
:
00:30
Bas Terakhir
:
01:30

Jadual Bas dan Harga Hentian Gua Musang ke Alor Gajah Sentral

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Ekspres Mutiara 00:30 01:30 -1 jam -31 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

A: Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Hentian Gua Musang ke Alor Gajah Sentral di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Hentian Gua Musang hingga Alor Gajah Sentral adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

A: Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Hentian Gua Musang ke Alor Gajah Sentral?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Hentian Gua Musang hingga Alor Gajah Sentral semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

A: Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.


Bas Hentian Gua Musang ke Alor Gajah Sentral

Perjalanan dengan bas dari Hentian Gua Musang untuk Alor Gajah Sentral yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Hentian Gua Musang untuk Alor Gajah Sentral.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Ekspres Mutiara

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Hentian Gua Musang ke Alor Gajah Sentral di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Hentian Gua Musang ke Alor Gajah Sentral secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/hentian-gua-musang-to-alor-gajah-sentral

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/hentian-gua-musang-a-alor-gajah-sentral

JAMINAN REDBUS

 • PROMOSI YANG MENARIK
  Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
 • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
  Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
 • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
  Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
 • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
  Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Hentian Gua Musang ke Alor Gajah Sentral di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


Tawaran Tiket Hentian Gua Musang ke Alor Gajah Sentral

redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Hentian Gua Musang ke Alor Gajah Sentral mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Hentian Gua Musang ke Alor Gajah Sentral dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: /offers Do you want to exit reschedule flow?

¡