Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Terminal Bas Jertih ke Kluang Bus Terminal


Perkhidmatan Bas Terminal Bas Jertih ke Kluang Bus Terminal

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
Terminal Bas Jertih
Kluang Bus Terminal
1
MYR 67.90

Jarak dengan Bas Terminal Bas Jertih ke Kluang Bus Terminal

Bas Terawal
:
22:30
Bas Terakhir
:
22:30

Jadual Bas dan Harga Terminal Bas Jertih ke Kluang Bus Terminal

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Ekspres Mutiara 22:30 22:30 -22 jam -31 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Terminal Bas Jertih ke Kluang Bus Terminal di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Terminal Bas Jertih hingga Kluang Bus Terminal adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Terminal Bas Jertih ke Kluang Bus Terminal?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Terminal Bas Jertih hingga Kluang Bus Terminal semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Terminal Bas Jertih ke Kluang Bus Terminal?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

A: Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

A: Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.


Bas Terminal Bas Jertih ke Kluang Bus Terminal

Perjalanan dengan bas dari Terminal Bas Jertih untuk Kluang Bus Terminal yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Terminal Bas Jertih untuk Kluang Bus Terminal.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Ekspres Mutiara

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Terminal Bas Jertih ke Kluang Bus Terminal di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Terminal Bas Jertih ke Kluang Bus Terminal secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/terminal-bas-jertih-to-kluang-bus-terminal

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/terminal-bas-jertih-a-kluang-bus-terminal

JAMINAN REDBUS

 • PROMOSI YANG MENARIK
  Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
 • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
  Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
 • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
  Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
 • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
  Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Terminal Bas Jertih ke Kluang Bus Terminal di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


Tawaran Tiket Terminal Bas Jertih ke Kluang Bus Terminal

redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Terminal Bas Jertih ke Kluang Bus Terminal mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Terminal Bas Jertih ke Kluang Bus Terminal dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: /offers Do you want to exit reschedule flow?

¡