Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Arrufo ke Comandante Luis Piedra Buena


Perkhidmatan Bas Arrufo ke Comandante Luis Piedra Buena

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
6 jam 30 minit
Arrufo
Comandante Luis Piedra Buena
6
MYR 39.50

Jarak dengan Bas Arrufo ke Comandante Luis Piedra Buena

Bas Terawal
:
08:30
Bas Terakhir
:
20:15

Jadual Bas dan Harga Arrufo ke Comandante Luis Piedra Buena

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Ekspres Musafir 08:30 20:15 6 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

A: Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

A: Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Arrufo ke Comandante Luis Piedra Buena?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Arrufo ke Comandante Luis Piedra Buena?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Arrufo hingga Comandante Luis Piedra Buena semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Arrufo ke Comandante Luis Piedra Buena di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Arrufo hingga Comandante Luis Piedra Buena adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.


Bas Arrufo ke Comandante Luis Piedra Buena

Perjalanan dengan bas dari Arrufo untuk Comandante Luis Piedra Buena yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Arrufo untuk Comandante Luis Piedra Buena.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Ekspres Musafir

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Arrufo ke Comandante Luis Piedra Buena di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Arrufo ke Comandante Luis Piedra Buena secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/arrufo-to-comandante-luis-piedra-buena

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/arrufo-a-comandante-luis-piedra-buena

JAMINAN REDBUS

 • PROMOSI YANG MENARIK
  Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
 • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
  Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
 • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
  Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
 • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
  Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Arrufo ke Comandante Luis Piedra Buena di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


Tawaran Tiket Arrufo ke Comandante Luis Piedra Buena

redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Arrufo ke Comandante Luis Piedra Buena mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Arrufo ke Comandante Luis Piedra Buena dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: /offers Do you want to exit reschedule flow?

¡