Langkawi Terminal Feri

Amazing discounts when you book round trips! Get 50% OFF - Use Code: RBFERRY
PENGENDALI FERI TERBAIK

Laluan Feri Terunggul Dari Langkawi

Laluan Feri Teratas Ke Langkawi

Feri ke Langkawi

Dikenali sebagai salah satu bandar paling indah di dunia, kota Langkawi dipuja oleh berjuta-juta pelancong di seluruh dunia. Anda boleh menaiki feri ke Langkawi dan menikmati perjalanan laut dan bersiar-siar yang indah. Juga, orang yang gemar membeli-belah dan hiburan akan menemui pilihan yang tidak terkira untuk diterokai di Langkawi. Bandar Langkawi mempunyai banyak pusat membeli-belah mewah, gerai makanan yang menampilkan resipi dari pelbagai sudut dunia, dan resort tepi pantai yang indah.

Tempat Menaiki di Langkawi

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki feri di Langkawi yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

  • Kuah Jetty
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Langkawi

Beberapa titik drop popular di Langkawi diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator feri ke yang lain. Titik drop di Langkawi adalah seperti berikut:

  • Kuah Jetty
Lihat Lagi

Syarikat Feri yang beroperasi ke Langkawi

Terdapat beberapa syarikat yang beroperasi di Langkawi. Kesemua syarikat feri yang disenaraikan ini membuatkan perjalanan feri yang di dalam bandar menjadi selesa. Beberapa syarikat feri popular di Langkawi adalah:


Lihat Lagi

Langkawi Tempahan Tiket Feri Online

Feri yang berada di Langkawi ini boleh dijadikan pilihan pengangkutan oleh ramai orang. Membuat tempahan tiket feri online di Langkawi adalah sangat mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat melalui redbus.my .