Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Jadual Bas dan Harga Butterworth ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Ekspres Mutiara 22:00 22:00 -22 jam -1 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Butterworth ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Butterworth hingga Stesen Bas Ekspres Tanah Merah semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Butterworth ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Butterworth hingga Stesen Bas Ekspres Tanah Merah adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Butterworth ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.


Bas Butterworth ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah

Perjalanan dengan bas dari Butterworth untuk Stesen Bas Ekspres Tanah Merah yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Butterworth untuk Stesen Bas Ekspres Tanah Merah.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Butterworth ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Butterworth ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/butterworth-to-stesen-bas-ekspres-tanah-merah

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/butterworth-a-stesen-bas-ekspres-tanah-merah

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Butterworth ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡