+ PULANG

Swiftliner Express(Arwana Group Express) Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal) ke Dungun Bus Terminal

14-Nov-2019
UBAH
Kami menunjukkan kepada anda bas untuk 14-Nov-2019
Untuk menukar tarikh klik pada panel tarikh di atas
Got it
x

Swiftliner Express(Arwana Group Express) Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal) ke Dungun Bus Terminal Perihal Bas

Q-1). Bilakah Swiftliner Express(Arwana Group Express) bas pertama berlepas dari Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal) ?
A: Bas Swiftliner Express(Arwana Group Express) pertama yang berlepas di 14:30 dari Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal).
Q-2). Bilakah bas terakhir Swiftliner Express(Arwana Group Express) berlepas dari Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal) ?
A: Bas Swiftliner Express(Arwana Group Express) terakhir berlepas pada 14:30 dari Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal).
Q-3). Berapakah tambang tiket Swiftliner Express(Arwana Group Express) dari Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal) to Dungun Bus Terminal ?
A: Tambang bas Swiftliner Express(Arwana Group Express) bermula dari MYR 15.00.
Q-4). Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal) dan Dungun Bus Terminal dengan Swiftliner Express(Arwana Group Express) ?
A: Terdapat 1 bas yang dikendalikan dari Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal) ke Dungun Bus Terminal oleh Swiftliner Express(Arwana Group Express).

Swiftliner Express(Arwana Group Express) Bas dari Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal) ke Dungun Bus Terminal

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal) ke Dungun Bus Terminal, penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Swiftliner Express(Arwana Group Express). Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Swiftliner Express(Arwana Group Express) menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal) ke Dungun Bus Terminal. Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.