+ PULANG

Arwana express (swiftliner) Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal)

12-May-2021
UBAH
x

Arwana express (swiftliner) Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal) Perihal Bas

Q: Bilakah Arwana express (swiftliner) bas pertama berlepas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ?
A: Bas Arwana express (swiftliner) pertama yang berlepas di 09:00 dari Unisza(universiti sultan zainal abidin).
Q: Bilakah bas terakhir Arwana express (swiftliner) berlepas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ?
A: Bas Arwana express (swiftliner) terakhir berlepas pada 20:30 dari Unisza(universiti sultan zainal abidin).
Q: Berapakah tambang tiket Arwana express (swiftliner) dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) to Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal) ?
A: Tambang bas Arwana express (swiftliner) bermula dari MYR 20.00.
Q: Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Unisza(universiti sultan zainal abidin) dan Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal) dengan Arwana express (swiftliner) ?
A: Terdapat 2 bas yang dikendalikan dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal) oleh Arwana express (swiftliner).

Arwana express (swiftliner) Bas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal)

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal), penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Arwana express (swiftliner). Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Arwana express (swiftliner) menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal). Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.

Arwana express (swiftliner) Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Unisza(universiti sultan zainal abidin)

Terdapat tempat menaiki bas yang mudah di Unisza(universiti sultan zainal abidin) di mana Arwana express (swiftliner) bas untuk mengambil penumpang. Setiap penumpangnya boleh memilih tempat untuk menaiki bas yang mudah di Unisza(universiti sultan zainal abidin) bergantung kepada pilihan perjalanan mereka. Tempat menaiki bas Arwana express (swiftliner) di Unisza(universiti sultan zainal abidin) adalah:

  • Unisza
Lihat Lagi

Arwana express (swiftliner) Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal)

Bas Arwana express (swiftliner) berhenti di pelbagai tempat menurunkan penumpang di Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal), dan memberi banyak kemudahan yang mencukupi bagi penumpang untuk turun di lokasi pilihan mereka. Semak tempat penurunan penumpang untuk Arwana express (swiftliner) di:

  • Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal)
View More