+ PULANG

Arwana Express (Swiftliner) Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Tbs (terminal bersepadu selatan)

14-May-2021
UBAH
x

Arwana Express (Swiftliner) Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Tbs (terminal bersepadu selatan) Perihal Bas

Q: Bilakah Arwana Express (Swiftliner) bas pertama berlepas dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ?
A: Bas Arwana Express (Swiftliner) pertama yang berlepas di 13:30 dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani.
Q: Bilakah bas terakhir Arwana Express (Swiftliner) berlepas dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ?
A: Bas Arwana Express (Swiftliner) terakhir berlepas pada 23:00 dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani.
Q: Berapakah tambang tiket Arwana Express (Swiftliner) dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani to Tbs (terminal bersepadu selatan) ?
A: Tambang bas Arwana Express (Swiftliner) bermula dari MYR 43.00.
Q: Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani dan Tbs (terminal bersepadu selatan) dengan Arwana Express (Swiftliner) ?
A: Terdapat 3 bas yang dikendalikan dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Tbs (terminal bersepadu selatan) oleh Arwana Express (Swiftliner).

Arwana Express (Swiftliner) Bas dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Tbs (terminal bersepadu selatan)

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Tbs (terminal bersepadu selatan), penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Arwana Express (Swiftliner). Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Arwana Express (Swiftliner) menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Tbs (terminal bersepadu selatan). Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.