Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke JB Larkin Bus Terminal

Jadual Bas dan Harga Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke JB Larkin Bus Terminal

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
City Express 07:40 23:45 0 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Kwok Ping Express 09:00 20:45 5 jam 12 minit HARGA PANDANGAN
Southern Putra Liner 07:15 20:30 5 jam 45 minit HARGA PANDANGAN
SMB Express 12:45 12:45 6 jam 45 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

A: Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke JB Larkin Bus Terminal?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke JB Larkin Bus Terminal di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) hingga JB Larkin Bus Terminal adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

A: Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

A: Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke JB Larkin Bus Terminal?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) hingga JB Larkin Bus Terminal semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.


Bas Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke JB Larkin Bus Terminal

Perjalanan dengan bas dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) untuk JB Larkin Bus Terminal yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) untuk JB Larkin Bus Terminal.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • City Express
 • Kwok Ping Express
 • Southern Putra Liner
 • SMB Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke JB Larkin Bus Terminal di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke JB Larkin Bus Terminal secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/terminal-klang-sentral-klang-bus-terminal-to-jb-larkin-bus-terminal

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/terminal-klang-sentral-klang-bus-terminal-a-jb-larkin-bus-terminal

Imej Pengendali Bas Terunggul


  JAMINAN REDBUS

  • PROMOSI YANG MENARIK
   Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
  • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
   Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
  • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
   Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
  • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
   Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

  Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

  Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke JB Larkin Bus Terminal di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


  Tawaran Tiket Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke JB Larkin Bus Terminal

  redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke JB Larkin Bus Terminal mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke JB Larkin Bus Terminal dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

  Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: /offers   Do you want to exit reschedule flow?

  ¡