Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal)


Perkhidmatan Bas Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal)

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
7 jam 0 minit
Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani
Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal)
8
MYR 60.00

Jarak dengan Bas Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal)

Bas Terawal
:
17:00
Bas Terakhir
:
23:30

Jadual Bas dan Harga Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal)

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Mega Star Transportation (Kejora Express) 21:45 23:30 7 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
KPB Ekspress 17:00 21:45 7 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Supernice Grassland 21:44 21:44 7 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

A: Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal)?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

A: Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

A: Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal) di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani hingga Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal) adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal)?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani hingga Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal) semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.


Bas Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal)

Perjalanan dengan bas dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani untuk Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal) yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani untuk Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal).PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Mega Star Transportation (Kejora Express)
 • KPB Ekspress
 • Supernice Grassland

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal) di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal) secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/terminal-bas-ekspres-ukir-square-sungai-petani-to-kuantan-sentral-kuanta-bus-terminal

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/terminal-bas-ekspres-ukir-square-sungai-petani-a-kuantan-sentral-kuanta-bus-terminal

JAMINAN REDBUS

 • PROMOSI YANG MENARIK
  Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
 • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
  Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
 • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
  Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
 • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
  Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal) di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


Tawaran Tiket Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal)

redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal) mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuantan Sentral (Kuanta Bus Terminal) dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: /offers Do you want to exit reschedule flow?

¡