Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Jadual Bas dan Harga Ppk Chetok ke Bus terminal bentong

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Perdana Express 09:00 21:15 5 jam 15 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Ppk Chetok ke Bus terminal bentong?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Ppk Chetok hingga Bus terminal bentong semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Ppk Chetok ke Bus terminal bentong?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Ppk Chetok ke Bus terminal bentong di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Ppk Chetok hingga Bus terminal bentong adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.


Bas Ppk Chetok ke Bus terminal bentong

Perjalanan dengan bas dari Ppk Chetok untuk Bus terminal bentong yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Ppk Chetok untuk Bus terminal bentong.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Perdana Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Ppk Chetok ke Bus terminal bentong di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Ppk Chetok ke Bus terminal bentong secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/ppk-chetok-to-bus-terminal-bentong

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/ppk-chetok-a-bus-terminal-bentong

Imej Pengendali Bas Terunggul


  Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

  Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Ppk Chetok ke Bus terminal bentong di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.  Do you want to exit reschedule flow?

  ¡