Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Penang Komtar ke Terminal klang sentral

Jadual Bas dan Harga Penang Komtar ke Terminal klang sentral

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
GJG Express 12:00 13:45 4 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
KPB Ekspress 08:15 23:15 4 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Supernice Grassland 08:15 22:45 4 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
GJG Express 09:00 23:15 4 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

A: Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Penang Komtar ke Terminal klang sentral?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Penang Komtar hingga Terminal klang sentral semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Penang Komtar ke Terminal klang sentral di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Penang Komtar hingga Terminal klang sentral adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Penang Komtar ke Terminal klang sentral?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

A: Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.


Bas Penang Komtar ke Terminal klang sentral

Perjalanan dengan bas dari Penang Komtar untuk Terminal klang sentral yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Penang Komtar untuk Terminal klang sentral.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • GJG Express
 • KPB Ekspress
 • Supernice Grassland
 • GJG Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Penang Komtar ke Terminal klang sentral di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Penang Komtar ke Terminal klang sentral secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/penang-komtar-to-terminal-klang-sentral

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/penang-komtar-a-terminal-klang-sentral

JAMINAN REDBUS

 • PROMOSI YANG MENARIK
  Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
 • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
  Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
 • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
  Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
 • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
  Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Penang Komtar ke Terminal klang sentral di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


Tawaran Tiket Penang Komtar ke Terminal klang sentral

redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Penang Komtar ke Terminal klang sentral mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Penang Komtar ke Terminal klang sentral dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: /offers Do you want to exit reschedule flow?

¡