Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Jadual Bas dan Harga Melaka Sentral ke Hb. & Teksi Rpg

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Cepat Express 19:15 20:15 8 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Melaka Sentral ke Hb. & Teksi Rpg?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Mengapa saya mesti memilih boarding pass redBus?

Tiket masuk redBus adalah tawaran istimewa yang disertakan dengan kod QR yang unik. Penumpang dapat menjimatkan masa mereka dan melewati barisan dengan memilih pas masuk dan menuju ke kawasan menaiki kapal terbang dengan mengimbas kod QR.

Adakah saya perlu mengambil cetakan tiket masuk dan bas saya?

Ya, tiket bas dan pas masuk anda bukan pengganti antara satu sama lain. Oleh itu, kami meminta anda untuk menyimpan kedua-dua perkara ini semasa menaiki bas dari Melaka Sentral.

Adakah saya perlu membayar tiket masuk secara berasingan?

Tidak. Setelah anda memilih untuk menaiki boarding, yuran boarding fee akan ditambahkan pada harga tiket bas anda. Anda boleh membayar yang sama dengan menggunakan pelbagai pilihan pembayaran yang tersedia di redBus.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Melaka Sentral ke Hb. & Teksi Rpg?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Melaka Sentral ke Hb. & Teksi Rpg semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Melaka Sentral ke Hb. & Teksi Rpg di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Melaka Sentral ke Hb. & Teksi Rpgadalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.


PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Cepat Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Melaka Sentral ke Hb. & Teksi Rpg di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Melaka Sentral ke Hb. & Teksi Rpg secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/melaka-sentral-to-hb-teksi-rpg

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/melaka-sentral-a-hb-teksi-rpg

Bas Melaka Sentral ke Hb. & Teksi Rpg

Perjalanan dengan bas dari Melaka Sentral untuk Hb. & Teksi Rpg yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Melaka Sentral untuk Hb. & Teksi Rpg.

Elakkan Beratur dengan Pas Sentral Melaka

Perjalanan dari Melaka Sentral ke Hb. & Teksi Rpg menjadi sangat selesa dan mudah dengan menaiki tiket khas Melaka Sentral redBus. Ciri terbaik dari boarding pass ini adalah kod QR yang membolehkan penumpang mengelakkan diri dari berada di barisan untuk menukar tiket bas mereka dengan boarding pass di terminal. Pada masa ini, penumpang diminta untuk mengambil pas menaiki mereka dengan berdiri di barisan walaupun setelah mendapat tiket bas yang disahkan. Ini mungkin mengambil masa sekitar 30 minit hingga satu jam atau lebih pada waktu puncak. Dengan tawaran istimewa ini oleh redBus, e-mel dengan boarding pass Melaka Sentral dihantar kepada penumpang. Dengan ini, penumpang boleh langsung menuju ke kawasan menaiki kapal terbang dan mengimbas kod QR yang disediakan di boarding pass untuk masuk. Untuk memilih boarding pass redBus dengan kod QR di laluan bas dari Melaka Sentral ke Hb. & Teksi Rpg, seseorang dapat mengikuti langkah mudah berikut:

1. Pilih Melaka Sentral dan Hb. & Teksi Rpg sebagai destinasi dan masukkan. Anda akan mendapat senarai bas yang tersedia berserta widget 'boarding pass'.

2. Ikut serta ke boarding pass dengan terus mengaktifkan tab. Anda juga boleh memeriksa yuran nominal untuk boarding pass di widget yang sama.

3. Setelah memilih bas dan tempat duduk yang sesuai, pergi ke bahagian pembayaran. Setelah pembayaran dibuat, boarding pass akan dibuat dan dihantar kepada penumpang dengan menggunakan ID e-mel yang telah didaftarkan.

4. Pas masuk akan mempunyai kod QR, yang dapat diteliti oleh penumpang di pusat akses QR Melaka Sentral dan naik bas.


Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Melaka Sentral ke Hb. & Teksi Rpg di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡