Kami menunjukkan kepada anda bas untuk 25-Jan-2019.
Untuk menukar tarikh klik pada panel tarikh di atas
Ok

Oops! No buses found.

Perkhidmatan Bas Malacca ke Lavendar

Bilangan bas:
Tambang Permulaan:
 

Jarak Bas Malacca ke Lavendar

Jarak:
Masa diambil:
Jumlah pengendali:

Bas Malacca ke Lavendar

Perjalanan dengan bas dari Malacca untuk Lavendar selesai dalam undefined jam bergantung kepada trafik Singapura dan keadaan cuaca. Terdapat bas yang berulang-alik antara Malacca untuk Lavendar.

Pengendali yang memberi perkhidmatan dari Malacca ke Lavendar

Ramai pengendali terkenal mempunyai bas yang bergerak dari Malacca ke Lavendar pada setiap hari, mengambil kira keselesaan penumpang dan lain-lain keperluan perjalanan. Perjalanan darat dikendalikan oleh syarikat pengendali yang menyediakan perkhidmatan bas yang lancar dari Malacca ke Lavendar. Syarikat pengendali popular ialah:

Tempat-Tempat Menaiki Bas di Malacca

Berikut ialah tempat-tempat menaiki bas di Malacca, tempat-tempat ini mudah diakses. Sila ambil maklum bahawa tempat-tempat menaiki bas ini berbeza dari satu pengendali ke pengendali yang lain bergantung kepada jenis bas:

Tempat-Tempat Turun Bas di Lavendar

Beberapa tempat turun bas yang biasa di Lavendar, tempat-tempat turun bas ini biasanya berbeza dari satu pengendali ke pengendali yang lain:

Jenis Bas di antara Malacca ke Lavendar

Pengendali-pengendali terdiri daripada jenis perkhidmatan bas yang berlainan; sebahagian daripada mereka ialah:

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Malacca ke Lavendar di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Customer Reviews

Laluan-Laluan Popular dari Malacca

Pengendali Bas Pilihan

Pengendali Bas Pilihan