Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Jadual Bas dan Harga JB Larkin Bus Terminal ke Jerteh (jertih)

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Cepat Express 20:00 20:00 7 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Perdana Express 20:45 20:45 7 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Mutiara 20:30 21:00 8 jam 20 minit HARGA PANDANGAN
Transnasional (SKMK) 09:00 22:00 0 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari JB Larkin Bus Terminal ke Jerteh (jertih)?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket JB Larkin Bus Terminal ke Jerteh (jertih)?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas JB Larkin Bus Terminal hingga Jerteh (jertih) semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas JB Larkin Bus Terminal ke Jerteh (jertih) di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas JB Larkin Bus Terminal hingga Jerteh (jertih) adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.


Bas JB Larkin Bus Terminal ke Jerteh (jertih)

Perjalanan dengan bas dari JB Larkin Bus Terminal untuk Jerteh (jertih) yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara JB Larkin Bus Terminal untuk Jerteh (jertih).PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Cepat Express
 • operator-logo
  Perdana Express
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  Transnasional (SKMK)

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari JB Larkin Bus Terminal ke Jerteh (jertih) di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas JB Larkin Bus Terminal ke Jerteh (jertih) secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/jb-larkin-bus-terminal-to-jerteh-jertih

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/jb-larkin-bus-terminal-a-jerteh-jertih

Imej Pengendali Bas Terunggul


  Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

  Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari JB Larkin Bus Terminal ke Jerteh (jertih) di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.  Do you want to exit reschedule flow?

  ¡