Kami menunjukkan kepada anda bas untuk 17-Jan-2019.
Untuk menukar tarikh klik pada panel tarikh di atas
Ok

Oops! No buses found.

Perkhidmatan Bas Concorde Shopping Centre ke KLIA2

Bilangan bas:
Tambang Permulaan:
 

Jarak Bas Concorde Shopping Centre ke KLIA2

Jarak:
Masa diambil:
Jumlah pengendali:

Bas Concorde Shopping Centre ke KLIA2

Perjalanan dengan bas dari Concorde Shopping Centre untuk KLIA2 selesai dalam 3 hours 29 mins jam bergantung kepada trafik Singapura dan keadaan cuaca. Terdapat bas yang berulang-alik antara Concorde Shopping Centre untuk KLIA2.

Pengendali yang memberi perkhidmatan dari Concorde Shopping Centre ke KLIA2

Ramai pengendali terkenal mempunyai bas yang bergerak dari Concorde Shopping Centre ke KLIA2 pada setiap hari, mengambil kira keselesaan penumpang dan lain-lain keperluan perjalanan. Perjalanan darat dikendalikan oleh syarikat pengendali yang menyediakan perkhidmatan bas yang lancar dari Concorde Shopping Centre ke KLIA2. Syarikat pengendali popular ialah:

Tempat-Tempat Menaiki Bas di Concorde Shopping Centre

Berikut ialah tempat-tempat menaiki bas di Concorde Shopping Centre, tempat-tempat ini mudah diakses. Sila ambil maklum bahawa tempat-tempat menaiki bas ini berbeza dari satu pengendali ke pengendali yang lain bergantung kepada jenis bas:

Tempat-Tempat Turun Bas di KLIA2

Beberapa tempat turun bas yang biasa di KLIA2, tempat-tempat turun bas ini biasanya berbeza dari satu pengendali ke pengendali yang lain:

Jenis Bas di antara Concorde Shopping Centre ke KLIA2

Pengendali-pengendali terdiri daripada jenis perkhidmatan bas yang berlainan; sebahagian daripada mereka ialah:

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Concorde Shopping Centre ke KLIA2 di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Customer Reviews

Laluan-Laluan Popular ke KLIA2

Pengendali Bas Pilihan