Kami menunjukkan kepada anda bas untuk 17-Jan-2019.
Untuk menukar tarikh klik pada panel tarikh di atas
Ok

Oops! No buses found.

Perkhidmatan Bas Alor Setar - Antar Holiday ke Hentian Duta

Bilangan bas:
Tambang Permulaan:
 

Jarak Bas Alor Setar - Antar Holiday ke Hentian Duta

Jarak:
Masa diambil:
Jumlah pengendali:

Bas Alor Setar - Antar Holiday ke Hentian Duta

Perjalanan dengan bas dari Alor Setar - Antar Holiday untuk Hentian Duta selesai dalam 4 hours 23 mins jam bergantung kepada trafik Singapura dan keadaan cuaca. Terdapat bas yang berulang-alik antara Alor Setar - Antar Holiday untuk Hentian Duta.

Pengendali yang memberi perkhidmatan dari Alor Setar - Antar Holiday ke Hentian Duta

Ramai pengendali terkenal mempunyai bas yang bergerak dari Alor Setar - Antar Holiday ke Hentian Duta pada setiap hari, mengambil kira keselesaan penumpang dan lain-lain keperluan perjalanan. Perjalanan darat dikendalikan oleh syarikat pengendali yang menyediakan perkhidmatan bas yang lancar dari Alor Setar - Antar Holiday ke Hentian Duta. Syarikat pengendali popular ialah:

Tempat-Tempat Menaiki Bas di Alor Setar - Antar Holiday

Berikut ialah tempat-tempat menaiki bas di Alor Setar - Antar Holiday, tempat-tempat ini mudah diakses. Sila ambil maklum bahawa tempat-tempat menaiki bas ini berbeza dari satu pengendali ke pengendali yang lain bergantung kepada jenis bas:

Tempat-Tempat Turun Bas di Hentian Duta

Beberapa tempat turun bas yang biasa di Hentian Duta, tempat-tempat turun bas ini biasanya berbeza dari satu pengendali ke pengendali yang lain:

Jenis Bas di antara Alor Setar - Antar Holiday ke Hentian Duta

Pengendali-pengendali terdiri daripada jenis perkhidmatan bas yang berlainan; sebahagian daripada mereka ialah:

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Alor Setar - Antar Holiday ke Hentian Duta di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Customer Reviews

Pengendali Bas Pilihan