Terminal Bas Kok Lanas

Cari Terminal Bas Kok Lanas Tiket Bas

(Pilihan)

Bas Daripada Terminal Bas Kok Lanas

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Terminal Bas Kok Lanas ke Kuala Lumpur1MYR 34HARGA PANDANGAN
Terminal Bas Kok Lanas ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)1MYR 34HARGA PANDANGAN
Terminal Bas Kok Lanas ke Shah Alam1MYR 42.57HARGA PANDANGAN
Terminal Bas Kok Lanas ke Greenwood1MYR 34HARGA PANDANGAN
Terminal Bas Kok Lanas ke Gombak1MYR 34HARGA PANDANGAN

Bas Kepada Terminal Bas Kok Lanas

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
TBS (Terminal Bersepadu Selatan) ke Terminal Bas Kok Lanas1MYR 39.6HARGA PANDANGAN
Klang ke Terminal Bas Kok Lanas1MYR 44.55HARGA PANDANGAN
Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Terminal Bas Kok Lanas1MYR 44.55HARGA PANDANGAN
Shah Alam ke Terminal Bas Kok Lanas1MYR 42.57HARGA PANDANGAN
Kuala Lumpur ke Terminal Bas Kok Lanas1MYR 39.6HARGA PANDANGAN

Tempah Terminal Bas Kok Lanas Tiket Bas

Terminal Bas Kok Lanas ialah lokasi mengambil dan menurunkan penumpang popular. Sesetengah penumpang memilih menaiki bas dari Terminal Bas Kok Lanas kerana mempunyai kemudahan pengangkutan pada setiap masa. Manakala, sesetengah penumpang pula akan memilih untuk turun di Terminal Bas Kok Lanas. Pengunjung boleh memilih tempat menaiki dan turun bas Terminal Bas Kok Lanas dan memilih untuk menempah tiket secara atas talian dan melakukan perjalanan dengan selesa. Terminal Bas Kok Lanas di dalam bandar memberi kemudahan perjalanan di dalam kota.


Pengendali Bas Popular di Terminal Bas Kok Lanas

Terdapat beberapa syarikat bas/pengendali yang menyediakan perkhidmatan pengangkutan yang amat diperlukan di (namakawasan). Kesemua bas ini disediakan dalam keadaan kemas dan bersih. Mereka juga memastikan keselesaan dan keselamatan penumpang pada setiap masa. Sesetengah dari pengendali bas ini adalah seperti:

Lihat Lagi

Kenapa perlu menempah tiket dengan redBus?

Pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Soalan Lazim

Q: Bagaimana saya boleh mengetahui tentang jadual perjalanan pengendali bas yang berlepas ke atau dari Terminal Bas Kok Lanas?
A: Dalam redBus, anda boleh mendapatkan maklumat itu di bahagian Pengendali Bas Popular. Di sana anda akan menemui pengendali bas popular yang bekerjasama dengan kami dan juga yang beroperasi ke atau dari Terminal Bas Kok Lanas.
Q: Bolehkah saya memilih jenis bas yang saya hendak naiki?
A: Sudah tentu anda boleh! Anda akan dapat melihat banyak pilihan yang ditawarkan oleh pengendali bas apabila anda melengkapkan ruang carian dengan memilih tempat menaiki bas, destinasi dan tarikh perjalanan.
Q: Bagaimana cara untuk saya membeli tiket ke Terminal Bas Kok Lanas dengan redBus?
A: Prosesnya sangat mudah. Pergi ke ruang carian dan tulis Terminal Bas Kok Lanas dalam ruang tempat menaiki bas atau destinasi, kemudian pilih tarikh perjalanan anda dan klik butang carian. redBus akan mengeluarkan perlagai pilihan perjalanan, anda hanya perlu memilih pengendali bas pilihan anda, jadual dan beli!
Q: Adakah saya perlu membawa tiket saya sebaik sahaja saya membelinya melalui aplikasi mudah alih redBus?
A: Tidak perlu. Setelah selesai membeli dengan redBus, tiket dalam format digital akan dihantar ke e-mel anda. Pada hari perjalanan tersebut, anda perlu pergi ke terminal dan cari kaunter pengendali bas, tunjukkan tiket yang kami hantar dan pengendali bas akan memberi anda satu salinan.
Q: Apa yang berlaku jika bas tidak meninggalkan pada masa yang ditetapkan tiket saya dan / atau dibatalkan?
A: Masalah logistik dan penyelesaian seperti ini perlu dirujuk secara langsung di kaunter pengendali bas.
Q: Saya terlupa untuk membeli tiket pulang saya, di manakah kaunter yang boleh membantu saya?
A: Sebahagian besar terminal mempunyai tempat untuk membeli dan menjual tiket. Di sana anda boleh membeli tiket pulang anda dengan syarikat yang anda pilih. Anda juga boleh membeli tiket pulang melalui aplikasi mudah alih redBus, mudah, cepat dan anda tidak perlu mendaftar. Di samping itu, kami menerima pelbagai kaedah pembayaran.
Q: Berapa jam lebih awalkah saya harus membeli tiket saya?
A: Maklumat ini berbeza-beza mengikut polisi setiap pengendali bas dan bilangan tempat duduk yang tersedia. Cadangan kami adalah membeli tiket anda dua hari lebih awal.
Q: Berapa jam lebih awalkah perlu saya berada di Terminal Bas Kok Lanas untuk menukar e-tiket saya?
A: Adalah disyorkan agar anda berada sekitar 1 jam lebih awal di kaunter Terminal Bas Kok Lanas untuk menukar tiket redBus anda dengan pengendali bas tersebut.
Q: Adakah saya perlu membuat akaun di laman web redBus untuk membeli tiket bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah lebih baik sekiranya anda mencipta akaun kerana ianya dapat membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan sejumlah diskaun dan tawaran serta anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Bagaimana cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan bantuan mengenai pembelian anda atau mempunyai sebarang soalan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh menghubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +60330992524 atau dengan menghantar e-mel ke support@redbus.my